Header BSO

Vervoer BSO

U mag en moet er op vertrouwen dat in de overdracht tussen school en naschoolse opvang bij SKOALV niets fout gaat. Het vervoer van en naar school is bij ons gratis.

BSO De Kijkdoos Velden en basisschool De Startbaan Velden in BMV De Vilgaard. Kinderen uit groepen 1 en 2 worden door onze pedagogische medewerkers in de klas afgehaald. Kinderen uit de hogere groepen lopen zelfstandig binnendoor naar De Kijkdoos.

BSO De Muziekdoos Arcen en basisschool de Weiert Arcen in MFA De Schans. Kinderen uit groepen 1 en 2 worden door onze pedagogische medewerkers in de klas afgehaald. Kinderen uit de hogere groepen lopen zelfstandig binnendoor naar De Letterdoos.

BSO De Muziekdoos Arcen en basisschool ’t Kapelke Lomm. Kinderen verzamelen zich op een speciaal aangewezen plek op het schoolplein of worden in de klas afgehaald. Met onze bedrijfsauto - bestuurd door een van onze eigen medewerkers - worden de kinderen op een veilige wijze gebracht naar de BSO locatie. Alle auto's zijn toegerust met voldoende en goedgekeurde kinderzitjes die voldoen aan de Europese veiligheidseisen, zitverhogers en autogordels.

Voor meer informatie: www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/verkeersveiligheid

Meld uw kind aan Geef een wijziging door